Στον αέρα βγαίνει σήμερα το νέο πρόγραμμα του ΜεταΔεύτερου (λεπτομέρειες στη διεύθυνση metadeftero.gr) του «πιο πολυπρόσωπου Αυτοδιαχειριζόμενου Web Radio στην Ελλάδα».

Πρόκειται για έναν σταθμό «γέννημα–θρέμμα του “μαύρου” που η κυβέρνηση έριξε στην ΕΡΤ» και που ως στόχο έχει την «κοινή έκφραση δεκάδων παραγωγών, καλλιτεχνών και αλληλέγγυων».

Για ένα «πολιτικά ανεξάρτητο, οικονομικά και διοικητικά αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο, με τις καλύτερες μουσικές και “με όπλο τον πολιτισμό!”».

Θα εκπέμπει πλήρες ζωντανό πρόγραμμα επί είκοσι ώρες κάθε μέρα, από τα στούντιο που δημιουργήθηκαν στο πατάρι του ιστορικού δισκοπωλείου Music Corner, στην οδό Πανεπιστημίου 56 στο κέντρο της Αθήνας.

Πρώτη ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση, η από τον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο (πεζόδρομος οδού Ερμού 134-136) ανοιχτή συναυλία που διοργανώνεται στη μνήμη του Μάνου Χατζιδάκι.

Με τους Μάρκο Κώτσια και Σάκη Κοντονικόλα στο πιάνο, και τους τραγουδιστές Ηλία Λιούγκο, Σοφία Αβραμίδου και Δημήτρη Λέκκα. Ώρα έναρξης: 21.00. Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: tospirto.net