Σε χρόνο ρεκόρ ανανεώθηκε η νέα γερμανική σειρά του Netflix, «Biohacker». Η σειρά κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού και για αρκετές μέρες ήταν στις top σειρές του Netflix. Το Deadline μετέφερε την είδηση της ανανέωσης και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκινούν σύντομα στις περιοχές Φράιμπουργκ  και Μόναχο.

Η δεύτερη σεζόν, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr θα ασχοληθεί με περισσότερα ηθικά προβλήματα πάνω στην βιοιατρική και φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα πειράματα σε γονίδια και κύτταρα!

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Το Biohackers εστιάζει στην Mia μια έφηβη κοπέλα που μπαίνει στην ιατρική για να έρθει κοντά σε μια καθηγήτρια, την διάσημη βιολογο Lorenz.

Η Mia δεν είναι αυτή που δείχνει και ο μόνος λόγος που θέλει να έρθει κοντά στην Lorenz είναι το γεγονός ότι ευθύνεται για κάτι κακό που η Mia έχει βιώσει. Η Lorenz είναι μια ψυχρή επιστήμονας που δεν βάζει όρια στον εαυτό της και συνεχώς θέλει να πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω όλα όσα ξέρουμε για τους ανθρώπους, το DNA τους και την βιολογία τους.