Παράταση μέχρι το Μάρτιο πήρε η θεατρική παράσταση «Το δηλητήριο», έπειτα την επιτυχία που σημείωσε.

Έτσι, το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ του Ροντόλφ Σιρέρα, θα συνεχίσει τις παραστάσεις στο Θέατρο Αλκμήνη, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19.00, ως τις 2 Μαρτίου.

Εφεξής, στο ρόλο του Μαρκήσιου κάθε Κυριακή θα βρίσκεται ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

«Το δηλητήριο», ένα ψυχολογικό παιχνίδι ζωής και θανάτου, γραμμένο το 1978, μεταφράστηκε σε 12 γλώσσες και έκτοτε παίζεται συνεχώς επί 35 χρόνια σε όλον τον πλανήτη. Αυτήν την εποχή παίζεται ξανά στη Μαδρίτη, σε νέα σκηνοθεσία.

Το έργο λαμβάνει χώρα στη Γαλλία, λίγο πριν την επανάσταση. Ο Μαρκήσιος καλεί ένα διάσημο ηθοποιό στην έπαυλή του, με σκοπό να αξιοποιήσει την υποκριτική του τέχνη ως μέσον που θα τον οδηγήσει στην αλήθεια.

Ο ηθοποιός εγκλωβίζεται μέσα σ’ ένα πλέγμα κοινωνικών και θεατρικών συμβάσεων και οδηγείται σε αδιέξοδο. Το «είναι» και το «φαίνεσθαι», η πραγματικότητα και η ψευδαίσθηση εναλλάσσονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, καταλήγοντας σε μια «δηλητηριώδη» σχέση: μια αναμέτρηση ζωής και θανάτου.

Είναι άραγε το ένστικτο της επιβίωσης ισχυρότερο από το ένστικτο του ηθοποιού; Ο Σιρέρα με συνεχείς ελιγμούς οδηγεί το θεατή σε διαρκή αποπροσανατολισμό σχετικά με το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.