Δεν λένε να μας αφήσουν ήσυχους αυτοί οι μπεκρούλιακες χασομέρηδες της Nova Scotia, αγαπώντας προφανώς πολύ το γυαλί για να επιστρέψουν στα τροχόσπιτά τους.

Για το ανεκδιήγητο «Trailer Park Boys» ο λόγος, τον κωμικό σίφουνα από τον Καναδά που τράβηξε 12 ολόκληρες σεζόν (2011-2018) και χώρισε τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα: σε αυτούς που το λάτρεψαν και όσους το μίσησαν θανάσιμα.

Το καναδικό διαμάντι, επίσης διαθέσιμο στο Netflix, αφορά στις μεθυσμένες περιπέτειες τριών φίλων από τα παλιά, που σκαρώνουν τη μία κομπίνα πίσω από την άλλη από την έδρα τους, τα τροχόσπιτα που ζουν.

Με τη μορφή ψευδο-ντοκιμαντέρ, το φαινόμενο από τη Nova Scotia άλλαζε σενάριο σε κάθε σεζόν, καθώς αυτοί οι μικροαπατεώνες παραείχαν πολλά βέλη στη φαρέτρα τους.

Το 2018 όμως η σειρά τελείωσε, μόνο που ο κόσμος λαχταρούσε λίγο ακόμα από το τρίδυμο Μάικ Σμιθ, Τζον Πολ Τράμπλεϊ και Ρομπ Ουέλς (οι δυο τελευταίοι γράφουν κιόλας τη σειρά). Και το Netflix τους επανέφερε, με τη μορφή κινουμένων σχεδίων πια.

Το «Trailer Park Boys: Σειρά Κινουμένων Σχεδίων», όπως ονομάζεται το animation, ήρθε το 2019 και στις 22 Μαΐου 2020 κατέφτασε και ο δεύτερος κύκλος. «Ήταν ανέκαθεν… καρικατούρες», μας λέει το Netflix, τι πιο ταιριαστό λοιπόν από το να τους δούμε και ως κινούμενα σχέδια.

Οι αλήτες του Σάνιβεϊλ είναι και πάλι εδώ για να μας χαρίσουν κι άλλες αδιανόητες απάτες, βάζοντας τώρα στο στόχαστρο την Uber, τα viral βίντεο και την κλοπή πακέτων.

Και το καλύτερο της υπόθεσης; Δεν χρειάζεται να έχεις δει τη σειρά ή τον πρώτο κύκλο του animation για να το ξεκινήσεις. Λειτουργεί αυτόνομα και… ξεκαρδιστικά.