Ήταν Νοέμβριος του 2010 όταν ο Peter Hook, ο θρυλικός μπασίστας των Joy Division, επισκέφθηκε την Ελλάδα μαζί με το νέο του συγκρότημα The Light για να παίξουν το Unknown Pleasures των Joy Division από την αρχή μέχρι το τέλος… Αποτέλεσμα; Δύο sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο Gagarin και στο Eightball Club αντίστοιχα.

Τώρα ο Hooky επιστρέφει για να παίξει αυτή τη φορά ολόκληρο το αριστουργηματικό άλμπουμ των Joy Division «Closer» που όρισε το Post Punk και το New Wave με συνθέσεις όπως τα «Isolation», «Passover«, «Twenty Four Hours», «Atrocity Exhibition», «Heart And Soul» κ.ά.

Δεν θα μείνουν βέβαια μόνο στο «Closer». Θα παίξουν σίγουρα πάλι κάτι από το «Unknown Pleasures» για όσους δεν είχαν μπορέσει να βρουν εισιτήριο την τελευταία φορά και φυσικά δεν θα αφήσουν παραπονεμένους αυτούς που θέλουν να ακούσουν το «Love Will Tear Us Apart» ή ακόμα και την πρώιμη εποχή των Warsaw.

The Witch Doctors Of Zimbabwe

Tο support group που θα ανοίξει τις 2 συναυλίες του Hooky στο Gagarin 205 και στο Eightball θα είναι οι The Witch Doctors Of Zimbabwe και  είναι ο ίδιος ο Peter Hook με το group του The Light, που θα παίξουν για 30 λεπτά τραγούδια των New Order, πριν ξεκινήσει το κανονικό set με όλο το Closer και πολλά ακόμα Joy Division και Warsaw τραγούδια! 

Οι 2 νύχτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 6 & 7/12 γίνονται ακόμα καλύτερες…

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα
Tel: +30 2130248358, 6947927547