Για όλα τα γούστα είναι οι ταινίες που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους.

Ταξιδιάρα Ψυχή

Την καθημερινότητα του τραγουδοποιού και ποιητή Γιάννη Αγγελάκα παρακολουθεί το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αριστομενοπούλου. Ο τραγουδοποιός Θίγει μέσα από τη ματιά του το πολιτικό αδιέξοδο της χώρας και τον τρόπο που διαμορφώνει την πραγματικότητα η τηλεόραση. 

Δείτε το τρέιλερ:

Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση

Η νεράιδα γνωρίζει ένα εννιάχρονο κορίτσι, τη Λίζι, και αναπτύσσει μαζί της μια βαθιά φιλία. Όμως οι νεράιδες δεν πρέπει να έχουν επαφή με τους ανθρώπους, κι έτσι οργανώνεται μια ολόκληρη εκστρατεία για να επιστρέψει η Τίνκερμπελ πίσω, εν μέσω μιας καλοκαιρινής καταιγίδας.

Splice

Οι επιστήμονες Κλάιβ και Έλσα δημιούργησαν ένα νέο είδος ζώου που τους κάνει διάσημους στην επιστημονική κοινότητα. Χωρίς να έχουν την έγκριση της φαρμακευτικής εταιρίας που τους χρηματοδοτεί, προσθέτουν ανθρώπινο DNA στο υβρίδιο που δημιούργησαν. Το αποτέλεσμα είναι ένα θηλυκό υβρίδιο, ανθρώπου και ζώου.

Μια Γυναίκα, Ένα Όπλο κι Ένα Noodle Bar

Ο Ουάνγκ είναι ένας καταθλιπτικός και πλεονέκτης ιδιοκτήτης εστιατορίου noodles. Η παραμελημένη σύζυγός του τον απατά με έναν υπάλληλό του, αλλά εκείνος παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση. Αποφασίζει να αναθέσει τη δολοφονία τους στον αστυνομικό Ζανγκ, νομίζοντας πως έχει βρει την ιδανική λύση για να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία.

Δωρητής Σπέρματος

Η Κάσι θέλει να κάνει παιδί χωρίς σύντροφο. Ζητά τη βοήθεια ενός γοητευτικού δότη σπέρματος, αλλά μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής οδηγεί σε μια αποκάλυψη επτά χρόνια αργότερα.

Πιράνχας 3D

Ριμέικ του καλτ φιλμ Piranha.

Είμαι ο Έρωτας

Ένα τραγικό love story κατά την αλλαγή της χιλιετίας στο Μιλάνο. Η ιστορία αφορά τον έρωτα της πλούσιας Έμμα με τον νεαρό Αντόνιο.

Μέχρι να σε Βρω

Η μητρότητα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των τριών ιστοριών που τελικά συναντιούνται. Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια 50χρονη γυναίκα, την κόρη που έδωσε για υιοθεσία 35 χρόνια πριν και μια Αφροαμερικανίδα που ζητά να υιοθετήσει ένα παιδί.

Μέσα στο Δάσος

Ένα προκλητικό, υπαρξιακό παραμύθι. Ο Άγγελος Φραντζής κινηματογραφεί τη σεξουαλική αναζήτηση τριών παιδιών μέσα στο δάσος, χρησιμοποιώντας μόνο τη φτηνή κάμερα μιας φωτογραφικής μηχανής.

Benda Bilili

Η ταινία που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα «Μουσική και Φιλμ» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x. Πρόκειται για ένα αισιόδοξο ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί την ιστορία μιας παρέας αστέγων από τους δρόμους της Κινσάσα που ζούσαν στο ζωολογικό κήπο της πόλης, καθηλωμένοι σε αναπηρικά καρότσια και διασκέδαζαν παίζοντας μουσική.