Το καλοκαίρι θέλει βόλτες στα νότια και ένα παγωτό στο χέρι. Ποια καλύτερη επιλογή, λοιπόν, από το να βάλετε πλώρη για κάποια από τις αγαπημένες περιοχές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και να απολαύσετε τις στιγμές σας εκεί με ένα χωνάκι (στην παραδοσιακή εκδοχή) του, ένα ρολάκι παγωτού ή ένα Buffle cone (παγωτό με βάφλα) στο χέρι;

Ice Roll

Η πρωτοτυπία του concept του IceRoll στη Γλυφάδα (Γιαννιτσοπούλου 2), κάνει το γύρο της χώρας κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο κοινό. Φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα και τα αγαπημένα σας υλικά τοποθετούνται σε μία παγωμένη πλάκα και μετατρέπονται σε λαχταριστό παγωτό σε ρολάκια, μπροστά στα μάτια. Μια καινοτόμα και ιδιαίτερη πρόταση παγωτού, που γίνεται ανάρπαστη όλες τις εποχές του χρόνου.

Bufala Gelato

Στο Bufala Gelato gelateria στην Πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα θα δοκιμάσετε παγωτό παρασκευασμένο από 100% βουβαλίσιο γάλα και φυσικά συστατικά. Σημείο αναφοράς του δεν είναι άλλο από το μεστό σε γεύση παγωτό από βουβαλίσιο γάλα σερβιρισμένο στο περίφημο The Buffle Cone.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά το «live show» που πραγματοποιείται με φρέσκο παγωτό ημέρας πάνω σε παγωμένο μάρμαρο με προτάσεις που δελεάζουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Εάν θελήσετε να δοκιμάσετε κάτι πιο απλό, μπορείτε να επιλέξετε φρέσκο χωνάκι με μια μπάλα παγωτό Bufala ή κάποια από τις ποικίλες γεύσεις gelato.

Waffle House

Ποια καλύτερη αφορμή για να κατηφορίσετε στη Βουλιαγμένη –αν δεν είστε των νοτίων– από την περίφημη βάφλα του Waffle House (Λεωφ. Ποσειδώνος 17); Ο συνδυασμός της λαχταριστής φρεσκοψημένης βάφλας του φημισμένου spot με την θέα στη θάλασσα. Δοκιμάστε οπωσδήποτε και κάποια από τις ποικίλες και εξαιρετικές, σπιτικές γεύσεις παγωτού. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε το Waffle House και για χαλαρό ποτό το βράδυ με τους φίλους.

Solo Gelato

Φρέσκο χειροποίητο παγωτό σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων για τους λάτρεις του αυθεντικού, ιταλικού παγωτού. Στο εργαστήριο του Solo Gelato, σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας (Γιαννιτσοπούλου 3) παρασκευάζονται καθημερινά 100% χειροποίητα παγωτά από επιλεγμένες και φρέσκες πρώτες ύλες.