Είναι βέβαιο, ότι καμία επιτυχία δεν είναι τυχαία. Ούτε τυχαία είναι και η συνεχής ροή του κόσμου, στο συγκεκριμένο club. Τα βράδια του live stage Club 22, δεν παίζονται. για τους τυχερούς – που θα βρουν να κλείσουν τραπέζι…

Εκεί ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας Πάνος Κιάμος εμφανίζεται ακόμα πιο ανανεωμένος, με νέο άλμπουμ, με νέα διάθεση, με νέα παρέα, σε ένα ιδιαίτερα κεφάτο πρόγραμμα, πλαισιωμένο με τους Goin’ Through – the Band, την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Βασιλική Νταντά.

Οι καλλιτέχνες του live stage club 22, τα δίνουν όλα στην κυριολεξία! Κάθε βράδυ, από την έναρξη του προγράμματος και αφού έχουν περάσει μόνο λίγα λεπτά της ώρας, όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού γίνονται μια μεγάλη, χαρούμενη παρέα! Το συμπέρασμα είναι ένα: Κέφι, χωρίς Κιάμο, δεν γίνεται!

Η μοδάτη πρόταση στη διασκέδαση, όπου μετατρέπει τη νύχτα – μέρα! Αυτό το πρόγραμμα μην το χάσετε. Θα χάσετε!
Κρατήσεις στο 211770570.

Σ’ έναν εξαιρετικά μοντέρνο χώρο, απόλυτα σχεδιασμένο με την αισθητική του σήμερα, το πιο δυναμικό πρόγραμμα του χειμώνα, για νύχτες… συναρπαστικές!

Το Club 22είναι το σίγουρο στέκι της νεολαίας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο. Το Club 22 έχει δημιουργήσει μια διαδραστική ιστοσελίδα www.club22.gr για τους φίλους του και με απλά βήματα μπορείτε να κλείσετε τραπέζι on line.

Ειδικές τιμές για φοιτητές και φοιτήτριες.