Ο έρωτας, η περιπέτεια, το αστείρευτο γέλιο δίνουν χρώμα στη ζωή μας, πόσο μάλλον, όταν αυτά ενώνονται σε μια θεατρική παράσταση.

Ο λόγος για την εκπληκτική κωμωδία με τίτλο « Να ζει κανείς ή να μη ζει;» στο θέατρο Kάτια Δανδουλάκη, όπου οι πρωταγωνιστές μεταφέρουν στους θεατές ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, μακριά από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της δικής μας.

Κάθε Τετάρτη (17:30), Παρασκευή (21:00), Σάββατο (18:00 & 21:00) και Κυριακή (18:00), οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Παύλος Χαϊκάλης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Τάσος Κωστής, Σοφία Βογιατζάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Σπύρος Μεργίανος, Στέργιος Αντούλας και Διονύσης Κομνηνός, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να σας κάνουν να γελάσετε με τη ψυχή σας και να δείτε τον κόσμο πιο…ερωτικά!

Η επιτυχία αυτής της ξεκαρδιστικής ερωτικής φαρσοκωμωδίας, σε σκηνοθεσία του Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, φαίνεται και από το γεγονός ότι συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ελληνική εκπτωτική σελίδα www.cheapis.gr, αναγνωρίζοντας την τεράστια επιτυχία που έλαβε η παράσταση, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να την παρακολουθήσει με μόνο 13 ευρώ το εισιτήριο!

Το συμπέρασμα από την εξαιρετική παράσταση είναι πως η ζωή κάνει κύκλους, αλλά, αξίζει να τη ζούμε ολοκληρωτικά.

Ζήστε την κι εσείς σήμερα…