Στις 26 Οκτωβρίου το Gazarte θα φιλοξενήσει ένα αστέρι του tango, τον Juan Carlos Caceres, που έρχεται στη χώρα μας με δύο μουσικούς συνοδοιπόρους του, που μαζί αποτελούν το Tango Negro Trio.

Ένα ταξίδι εντυπωσιακό, ρυθμικό, με πολλές εναλλαγές, αφού μέχρι το τέλος του ταξιδιού αυτού θα έχουμε γνωρίσει τι σημαίνει Murga, Αργεντίνικη Milonga, Candombe και Habanera, αλλά και black soul του tango που τείνει να εξαφανιστεί στην Αργεντινή.

Με τη βαριά φωνή του ο Juan Carlos Caceres, τραγουδά για την καθημερινή ζωή στο Buenos Aires, την νοσταλγία για την πατρίδα, αλλά και την εξορία.

Ο αποκαλούμενος και «Paolo Conte της Νοτίου Αμερικής» (όπως και εκείνος δεν είχε αρχίσει την καριέρα του πριν την ηλικία των 50 ετών), γεννήθηκε στο Buenos Aires το 1936 και έζησε στο Παρίσι από το 1968. Τραγουδιστής, πιανίστας, συνθέτης, ζωγράφος, είναι ένας από τους ελάχιστους μουσικούς που έχει κάνει έρευνα για τις μαύρες ρίζες του tango και της πολύπλοκης σχέσης του με τους αφρικανικούς και λατινικούς ήχους και ρυθμούς.