Τρεις έκτακτες παραστάσεις, στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου, φιλοδοξούν να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση για τη θρυλική παράσταση Alegría του διάσημου Cirque du Soleil. Οι θεατές πλέον μπορούν να επιλέξουν τα εισιτήρια που επιθυμούν σε κάθε ζώνη τιμής, για συνολικά 12 ημέρες, κατά το διάστημα από 3 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2012.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, από την πρώτη στιγμή, τα εισιτήρια άρχισαν να πωλούνται με φρενήρεις ρυθμούς, από τις πιο φθηνές ζώνες έως και τα VIP, σε θεατές όλων ανεξαρτήτως των ηλικιών, αλλά και όλων των κοινωνικών τάξεων, σε θεατές απ’ όλη την Αθήνα, όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού.

Η Alegría είναι εκείνος ο ονειρικός τόπος, που μέσα του γεννιέται, ανασαίνει κι αναπτύσσεται ο μαγικός κόσμος του Cirque du Soleil, είναι το σταυροδρόμι όλων των σκηνικών τεχνών με τα επιτεύγματα του αθλητισμού, αναγόμενη σε φυσικομαθηματική τεκμηρίωση του αρχαιοελληνικού ρητού για «το πνεύμα και το σώμα». Είναι ο αριστοτεχνικός συνδυασμός της μαγείας του τσίρκου με την ποίηση του θεάτρου, το συναπάντημα της παντομίμας, της υποκριτικής, του χορού, της μουσικής, των εικαστικών, της τέχνης των κλόουν, των ακροβατικών, της γυμναστικής.

Cirque du Soleil- Alegría
Κλειστό Γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ
3 – 13 Σεπτεμβρίου 2012
Διάρκεια παράστασης: 2 ½ ώρες (με διάλειμμα)