Ποιοτικό κρέας, ποικίλες κοπές, σωστό ψήσιμο και αυθεντικός ξυλόφουρνος, είναι τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά στα οποία στηρίχθηκε η δημιουργία και η φιλοσοφία του άρτι αφιχθέντος Rare. Πρόκειται για ένα αυθεντικό steak house, πάνω ακριβώς στην Πλατεία Γαλή στο Ημεροβίγλι, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις της πλούσιας και χορταστικής κρεατοφαγίας, ενώ ταυτόχρονα μυεί στα μυστικά της όσους επιθυμούν να την γευτούν για πρώτη φορά. Το εστιατόριο Rare προστέθηκε στο δυναμικό της Σαντορίνης τον Μάιο του 2018 και κατάφερε να κάνει τη διαφορά με τη φιλοσοφία που πρεσβεύει. Πρόκειται για ένα κρεατοφαγικό concept που βασίζεται στην προσφορά ποιοτικού κρέατος και στις διάφορες κοπές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα κρέατα ψήνονται σε ξυλόφουρνο και φημίζονται για την ποιότητα και τη μαεστρία στο ψήσιμό τους. Στον κατάλογο θα βρείτε, επίσης, πρωτοεμφανιζόμενα πιάτα, τα οποία παρασκευάζονται με φρέσκα τοπικά υλικά. Δοκιμάστε οπωσδήποτε Αμερικάνικο Prime T-Bone steak Black Angus από τη Νεμπράσκα, σουβλάκια Yakitori (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι), μπριζόλα σούβλας, το διάσημο γιουβέτσι (μανέστρα με αρνάκι, φρέσκια ντομάτα και γραβιέρα Αμφιλοχίας ψημένη στα ξύλα) και τις dirty chili fries (τηγανητές πατάτες με chili con carne και λιωμένο τυρί). Tip: Συνοδεύστε την παραγγελία σας με κάποιο από τα προσεγμένα cocktails του Rare. Πληροφορίες Πλατεία Γαλή, Ημεροβίγλι Τηλ. 22860 22667 www.raresantorini.com FB page: RARE Meat Restaurant