Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, το Colour Day Run, ο πρώτος πολύχρωμος αγώνας δρόμου 5km της Αθήνας. Πάνω από 5.000 δρομείς έδωσαν το παρόν στον αγώνα δρόμου που διοργάνωσε η Skull Productions και το Όλοι μαζί μπορούμε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ όλοι μαζί έτρεξαν γεμάτοι ενθουσιασμό, με στόχο την διασκέδαση και το κέφι!

Tο σήμα της εκκίνησης έδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ο οποίος ανέβηκε στο ειδικά διαμορφωμένο stage και μέτρησε αντίστροφα για να ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου, ενώ νωρίτερα κάλεσε με μεγάλη χαρά τους παρευρισκόμενους και στο Colour Day Festival που θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στο Μαρούσι.

Οι δρομείς διασκέδασαν με την ψυχή τους διανύοντας τα 5 πολύχρωμα χιλιόμετρα στο ΟΑΚΑ! Όλοι όσοι έδωσαν το παρόν πέρασαν κάτω από την πορτοκαλί, την πράσινη, τη ροζ, την κίτρινη, την κόκκινη και την μπλε αψίδα, όπου βάφτηκαν με άφθονο χρώμα που έριχναν οι εθελοντές.

Στον τερματισμό, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το exclusive after party του Colour Day Run, να φωτογραφηθούν και να απολαύσουν την παρουσία τους στον πιο πολύχρωμο αγώνα δρόμου της Αθήνας.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Colour Day Run

unnamed unnamed2 unnamed3 unnamed4Colour-Day-Run-2 Colour-Day-Run-3 Colour-Day-Run-4 Colour-Day-Run-5 Colour-Day-Run-6 Colour-Day-Run-7