Πόσες φορές δεν ακύρωσες την επιθυμία σου για ψάρι επειδή σκέφτηκες «ποιος το καθαρίζει, ποιος το ψήνει και ποιος ανέχεται την μυρωδιά του»; Πίστεψέ με δεν είμαστε λίγοι αυτοί που κατατάσσουμε το ψάρι ανάμεσα στα πιο μπελαλίδικα φαγητά και εξαιτίας αυτών και μόνο των «δυσκολιών» που μας φαίνονται βουνό, κάνουμε πίσω και χάνουμε την ευκαιρία να φάμε ένα ολόφρεσκο και θρεπτικό ψάρι. Γιατί κακά τα ψέματα, πρόκειται για μία από τις πολυτιμότερες τροφές που μπορεί να προσλάβει ο ανθρώπινος οργανισμός, η οποία μάλιστα συστήνεται δύο φορές στην εβδομαδιαία διατροφή μας. Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη Η διαδικασία και μόνο, λοιπόν, είναι αρκετά «κουραστική» για να μας κάνει να μην το συμπεριλαμβάνουμε στο διατροφολόγιό μας τόσο εύκολα. Όλα αυτά, ωστόσο, τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια (τουλάχιστον για την Αθήνα) αποτελούν παρελθόν καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους ψαράδικα τα οποία σου ψήνουν το ψάρι κατόπιν παραγγελίας για το σπίτι ή την δουλειά.
Κέντρο
Fish Point
Βόρεια Προάστια
Θάλασσα
Νότια Προάστια
Θάλαττα
Ψαράκι στη σχάρα