Πλούσια μυρωδάτη και βελούδινη κρέμα, πολλά φύλλα τραγανής κρούστας, αρώματα ολόφρεσκου βουτύρου και απολαυστικό σιρόπι συνθέτουν ένα από τα πιο παραδοσιακά και ταυτόχρονα φημισμένα γλυκά, στο οποίο ουδείς, γλυκατζής ή όχι, μπορεί να αντισταθεί. Πώς καταλαβαίνουμε, ωστόσο, το σωστό αποτέλεσμα της τραγανότητας του φύλλου, της ιδανικής ρευστότητας της κρέμας και του άρτιου σιροπιάσματος; Αρκεί να δοκιμάσουμε ένα από τα έξι γαλακτομπούρεκα που ακολουθούν, για να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του γαλακτομπούρεκου, για να το πετύχεις θέλει μαεστρία και μεράκι!
Κοσμικόν
Αφοί Ασημακόπουλοι
Γαλυφιανάκης
Βάρσος
Μαστρονικόλας
Παυλίδης