O Λόλεκ, από τους τραγουδοποιούς που έχουν ξεχωρίσει στη νέα ελληνική σκηνή, παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Αχινός», που κυκλοφόρησε στις αρχές Μαΐου, τραγούδια από το ντεμπούτο του «Alone», που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς, αλλά και απρόσμενες διασκευές, στη συναυλία που διοργανώνει η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011.

Αγκάθια, κιθάρες και μπουζούκια, βαλς και σάπιοι έρωτες, αχινοί τυλιγμένοι σε rhodes και ηλεκτρισμένο μπάσο, ρεμπέτικες ιστορίες, ρομαντικοί μύθοι, καλλιτεχνικά στέμματα και σπουδαιότητες, κεράκια και παρανυχίδες, υποβλητικά φωνητικά, τύμπανα και αντιπαρελάσεις, όσο παράξενα και να ακούγονται, θα εξελιχθούν το βράδυ αυτό σε μία ακόμα ιδιαίτερη συναυλία του νεαρού καλλιτέχνη…

Ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Alone» κυκλοφόρησε το 2009 αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Την ίδια χρονιά, μελοποίησε το ποίημα «Κεριά» του Κωνσταντίνου Καβάφη, για τις εκδόσεις «Οδός Πανός». Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συναυλιών στην Αθήνα και την περιφέρεια. τα τελευταία δύο χρόνια, μετρώντας μια σειρά από δυναμικά live και αρκετές συνεργασίες εντός και εκτός σκηνής.