Οι θρύλοι της ελληνικής death metal σκηνής βγήκαν το περσινό καλοκαίρι επιτέλους από τον πάγο αποφασισμένοι να μας χτυπήσουν ξανά με ακραία μουσική. Το έκαναν με την τελευταία τους δουλειά, που φέρει τον τίτλο “Astron Black and the Thirty Tyrants”και κυκλοφόρησε από την Metal Blade Records.

Μόλις πριν από λίγες μέρες επισημοποίησαν και την ένταξη δύο νέων μελών στο line up της μπάντας. Είναι ο Constantine(Descending, Mystic Prophecy) στην κιθάρα και ο Στάθης Ridis(Valet Parn) στο μπάσο.

«Είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος που είμαι μέλος των Nightfall, όντας οπαδός τους από τα πρώτα τους κιόλας βήματα. Είναι ένα όνειρο μου που γίνεται πραγματικότητα κι αυτή τη στιγμή η μπάντα είναι πιο δυνατή από ποτέ κι έχει κυκλοφορήσει τον καλύτερο δίσκο της», δήλωσε ο Constantine ενώ ο Στάθης συμπλήρωσε αντίστοιχα:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που προσχώρησα στο θρυλικό αυτό συγκρότημα. Είναι μεγάλη μου τιμή να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί τους γι’ αυτό το καταπληκτικό άλμπουμ και πιστεύω πως οι Nightfall θα αποτελέσουν ανεκτίμητη εμπειρία στη μουσική μου καριέρα».

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον video clip των Nightfall για το κομμάτι “Ambassador of Mass” από τον τελευταίο δίσκο τους. «Είναι ένα video που συμβολίζει διαχρονικά το πώς σε δύσκολους καιρούς όπως οι σημερινοί μία μικρή χώρα όπως η Ελλάδα μπορεί να καταφέρει πολλά στον διεθνή στίβο» δηλώνει το ίδιο το συγκρότημα.