Μετά την ταινία «Εξιλέωση» που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς, ο σκηνοθέτης Τζο Ράιτ επιστρέφει με μια ταινία γεμάτη καταιγιστική δράση! Η Hanna είναι νέα, αθώα, γλυκιά και εκπαιδευμένη να σκοτώνει!

Η Hanna δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της, πρώην υπάλληλο της CIA, έχει το σθένος, την αντοχή και τα οξυμένα ένστικτα ενός στρατιώτη. Η ανατροφή της και η εκπαίδευσή της είχαν ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η καλύτερη δολοφόνος.

Μια αποστολή σημαδεύει την εφηβεία της Hanna, καθώς διασχίζει κρυφά τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη, ξεφεύγοντας από πράκτορες και δολοφόνους. Ενώ πλησιάζει στον στόχο της, η Hanna έρχεται αντιμέτωπη με πανίσχυρους εχθρούς και βρίσκεται μπροστά σε ραγδαίες αποκαλύψεις για τον ίδιο της τον εαυτό.

Η Σίρσα Ρόναν, που ενσαρκώνει το ρόλο της Hanna, γεννήθηκε το 1994 στη Νέα Υόρκη. Ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική σε ηλικία 9 ετών. Απέσπασε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Εξιλέωση» του Τζο Ράιτ.

Η απειλή για τη Hanna στην ταινία, ακούει στο όνομα Μαρίσα, που την υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ.

Στην ταινία «Hanna», υπήρξε ένα νέο πεδίο δράσης που έπρεπε να εξερευνήσει ο σκηνοθέτης Τζο Ράιτ: το να βάλει τους ηθοποιούς σε αυστηρή πειθαρχία για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες σκηνές δράσης.

Ένα περιπετειώδες θρίλερ που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου από την ODEON.