Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην Πειραιώς 260, η τέχνη της μόδας και της αισθητικής συνδυάστηκε αρμονικά με την ένταση της διασκέδασης και της απόλαυσης, στο Three Cents Party, αμέσως μετά το fashion show XV του Δημήτρη Πέτρου,  για τα 15 χρόνια παρουσίας του στη μόδα.

Διάσημοι καλλιτέχνες, μοντέλα, άνθρωποι από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής και του Τύπου, διασκέδασαν στο Three Cents Party, με τους Street Outdoors Soundsystem να δίνουν το ρυθμό στα deck με εκρηκτικά μουσικά σετ.  Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μοναδικά, bubbly Three Cents cocktails, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που απογειώθηκε από το μοναδικό οπτικό θέαμα των bubbles, δημιουργώντας μια μαγευτική εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων.

Χορηγός XV fashion show του Δημήτρη Πέτρου  after-party, η εταιρεία Three Cents:

H εταιρεία Three Cents Artisanal Beverages ιδρύθηκε από μια ομάδα bartender που αναζητούσαν άριστα υλικά ανάμιξης για τα cocktail τους. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να προσφέρει στα ποτά το καλύτερο δυνατό άρωμα και την πιο ζωηρή ανθράκωση. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται απολύτως φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Η προσθήκη του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται υπό συνθήκες πολύ υψηλής πίεσης για να διαφυλαχθεί η ανθράκωση και το άρωμα σε βάθος χρόνου. Τα προϊόντα της Three Cents Artisanal Beverages αποτελούν υλικά ανάμιξης ανώτερης ποιότητας, από bartender προς bartender.

Μάθετε περισσότερα στο threecents.com