Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι, προμηθεύει τα ελαστικά της Advan V51 ως μέρος του στάνταρ εργοστασιακού εξοπλισμού (OE)  στο MPV Nissan Elgrand το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα με ορισμένες βελτιώσεις προδιαγραφών . Το MPV εφοδιάζεται με ελαστικά μεγέθους 225/55R18 98V.

Το Advan V51 είναι ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων στην ομώνυμη  κορυφαία σειρά της Yokohama που προσφέρει αθόρυβη κύλιση υψηλού επιπέδου, κάτι που επιτυγχάνεται τόσο με την εφαρμογή εξειδικευμένης ρύθμισης στο σχέδιο του πέλματός τους, όσο και με  τη σύνθεση του. Επιπλέον, η υψηλή δομική του ακαμψία μπορεί να επιδείξει εξαιρετική σταθερότητα στο τιμόνι.

Με τη σειρά του το Elgrand είναι ένα premium μίνι βαν με ευρύχωρο εσωτερικό που διαθέτει  χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα ενός πολυτελούς σεντάν, ενώ διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, όπως το “Safety Assist 360”, ένα σύστημα υποστήριξης πολλαπλών κατευθύνσεων για τον οδηγό, που περιλαμβάνει έξυπνη λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης και σύστημα αποτροπής συγκρούσεων σε περίπτωση που ο οδηγός πατήσει κατά λάθος το πεντάλ του γκαζιού. Το μοντέλο διαθέτει επίσης εξαιρετική σταθερότητα χειρισμού που επιτυγχάνεται από μια πλατφόρμα χαμηλού κέντρου βάρους, όπως και τη σταθερή οδηγική απόδοση που έχει αξιολογηθεί ψηλά από τους κατόχους προηγούμενων γενεών Elgrand, εδώ και πολλά χρόνια.

Στην Ελλάδα τα Yokohama εισάγονται από την εταιρία Ν.Ι. Θεοχαράκης, αρχής γενομένης το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι διαθέσιμες στο yokohama.gr