Η Hyundai Motor αποκάλυψε σήμερα το πρώτο σκίτσο της σχεδιαστικής γραμμής του νέου Ioniq 6, του δεύτερου μοντέλου της ομώνυμης μάρκας αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Η πρώτη απεικόνιση αναδεικνύει την σιλουέτα του μοντέλου εμπνευσμένη από το Prophecy concept EV της εταιρείας. Το Ioniq 6 είναι ένα εξηλεκτρισμένο streamliner με απλές γραμμές και αεροδυναμική μορφή. Η σχεδιαστική γραμμή που εμφανίζεται στο σκίτσο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση των σχεδιαστών της μάρκας να ικανοποιούν τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Το Ioniq 6 εκμεταλλεύεται την Electric Global Modular Platform (E-GMP) του Hyundai Group για να παρέχει ευρύ μεταξόνιο και βελτιστοποιημένη εσωτερική σχεδίαση.

Τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλυφθούν περισσότερες teaser εικόνες του μοντέλου στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και τη θεματική σελίδα του (https://ioniq6.hyundai.com). Η μάρκα θα αποκαλύψει πλήρως τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική σχεδίαση του νέου της ηλεκτρικού streamliner αργότερα προς τα τέλη του μήνα.