Μόλις πέντε μέρες έχουν στη διάθεσή τους ομάδες και πιλότοι του πρωταθλήματος της Formula 1 για να προετοιμαστούν για τον τρίτο αγώνα της σεζόν που θα φιλοξενηθεί στην πίστα του Μπαχρέιν (4-6/3), εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινές δοκιμές των ομάδων.

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε πως δεν περιμένει η Ferrari να παρουσιάσει πολύ διαφορετικό πρόσωπο, δεδομένου του ελάχιστου χρόνου που έχουν στη διάθεσή τους.

Ακόμη, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως περιμένει έναν δύσκολο αγώνα, επισημαίνοντας πως περιμένει καλή απόδοση από τις δύο Williams.

«Δεν νομίζω ότι στο Μπαχρέιν η εικόνα θα είναι πολύ διαφορετική από το γκραν πρι της Μαλαισίας. Μόνο πέντε ημέρες χωρίζουν τον έναν αγώνα από τον άλλον, συνεπώς δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή.

Τα χαρακτηριστικά της πίστας είναι διαφορετικά, συνεπώς αν είμαστε αργοί στις ευθείες πιθανότατα να έχουμε μια αδυναμία και τα μονοθεσία που είναι υψηλή τελική ταχύτητα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικά στο Μπαχρέιν, όπως η Williams.

Πρόκειται να είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας ξανά, αλλά με κάποιο τρόπο έχουμε καταφέρει να είμαστε στην πρώτη πεντάδα με την απόδοση που έχουμε και να έχουμε πάρει καλούς βαθμούς. Πρέπει να συνεχίζουμε να τελειώνουμε τους αγώνες», ήταν τα λόγια του ισπανού πιλότου.

Πηγή: sport-fm.gr