Το Rocks έρχεται να επεκτείνει τις δυνατότητες εξατομίκευσης του Adam μόλις 12 μετά την αποδοχή που γνώρισε στο περασμένο σαλόνι της Γενεύης σαν concept και θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος το καλοκαίρι.

Με μήκος 3,74 m δυνατότητες μέσα και έξω από την πόλη, διαθέτει μία ηλεκτρική, αναδιπλούμενη, υφασμάτινη οροφή Swing Top στάνταρ και πλαστικά προστατευτικά αμαξώματος, το οποίο μάλιστα είναι ψηλότερο κατά 15 mm.

Εφοδιάζεται με το νέο, τρικύλινδρο 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo της Opel σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που υπόσχεται ομαλή και γρήγορη διαδικασία αλλαγών σχέσεων.

Τμήματα του πλαισίου έχουν τροποποιηθεί ή ρυθμιστεί εκ νέου – όπως αποσβεστήρες, ελατήρια, γεωμετρία πίσω ανάρτησης και το άμεσης απόκρισης σύστημα διεύθυνσης. Το αυξημένο ύψος και πλάτος του αυτοκινήτου συνδυάζονται με στάνταρ 17άρες ή –προαιρετικά- 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Φώτα ημέρας και πίσω φώτα LED προσφέρονται στάνταρ. Ασημί προστατευτικές ποδιές μπροστά και πίσω και μία χρωμιωμένη εξαγωγή ολοκληρώνουν την εξωτερική εμφάνιση.

Μετά την πρεμιέρα του στη Γενεύη, το Rocks θα αρχίσει να πωλείται στις αρχές του καλοκαιριού αφού δημοσιευτούν οι τιμές του. Η παραγωγή στο εργοστάσιο του Eisenach, στη Γερμανία, θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.