Το νέο 2θυρο concept της Kia -το οποίο κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ- είναι το σπορ coupe μοντέλο που αναμέναμε και ονομάζεται GT4 Stinger.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι τροφοδοτείται από ένα 2λιτρο T-GDI υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο μοτέρ βενζίνης που αποδίδει 315 ίππους, ενώ η μετάδοση της κίνησης μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Το εν λόγω concept σχεδιάστηκε από την ομάδα της φίρμας στο Irvine της California. Επιπλέον, αυτό που τονίστηκε χαρακτηριστικά είναι ότι το συγκεκριμένο σπορ κατασκευάστηκε για να «προσφέρει μοναδική οδηγική εμπειρία στο δρόμο και τις πίστες», ενώ η διάταξη των καθισμάτων του είναι 2+2. Στο εσωτερικό επίσης, υπάρχουν ελάχιστα buttons, σπορ τιμόνι και αρκετά μεταλλικά φινιρίσματα.

Από τις πρώτες εικόνες τώρα, διακρίνουμε ότι φέρει μεγάλα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα φώτα LED, ενώ διαθέτει και μεγάλους αεραγωγούς μπροστά.

Παράλληλα, η εταιρεία επεσήμανε ότι «πατά» σε 20άρες ζάντες αλουμινίου και διαθέτει στοιχεία από ανθρακόνημα, όπως ο μπροστινός splitter, κάτω από τον προφυλακτήρα.

Πηγή: autotriti.gr