Μπορεί στην Ευρώπη του νότου να περνάμε κρίση, αυτή όμως δεν επηρεάζει τους πάντες. Απόδειξη η Rolls Royce, που στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης παρουσιάζει το νέο της υπερπολυτελές coupe.

Ελαφρά μικρότερη σε διαστάσεις από τη ναυαρχίδα της εταιρίας, Ghost, η Wraith αποτελεί μία Coupe πρόταση για γαλαζοαίματους και όσους διαθέτουν την οικονομική επιφάνεια, το γούστο και τη… διάθεση να ξεχωρίζουν από τους υπολοίπους…

Το 2+2 θέσεων αυτοκίνητο, σχεδιαστικά, διατηρεί έντονο το DNA της εταιρείας, με τη fastback οροφή να προσθέτει τον απαραίτητο δυναμισμό.

Για την κίνηση φροντίζει ένα V12 σύνολο 632 ίππων και 799 Nm ροπής, το οποίο εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δλ.

Αυτό συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που φημολογείται ότι συνδέεται με το GPS του αυτοκινήτου, ώστε να αναγνωρίζει αν η σχέση για το δρόμο που κινείται είναι η κατάλληλη…

Εάν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την ολιγομελή ελίτ και όλα αυτά σας κάνουν κλικ, δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο, που θα ξεκινήσει η διάθεσή της στην Ευρώπη.

Πηγή: autotriti.gr