Το Carbon TX7 είναι το ιδανικό αστυνομικό όχημα: είναι μεγάλο, είναι «θυμωμένο» και είναι εφοδιασμένο με όλα τα καλούδια για τη διατήρηση της τάξης στην πόλη.

Το TX7 Multi Mission Vehicle (MMV) της Carbon Motors είναι το υγρό όνειρο κάθε αστυνομικού: περιβάλλεται ολόγυρα από κάμερες παρακολούθησης, σύστημα υπέρυθρων ακτίνων και θερμικές κάμερες(!), ακόμα και αισθητήρες για χημικές και βιολογικές επιθέσεις διαθέτει!

Είναι θωρακισμένο και φιλοξενεί άνετα μέχρι και 10 αστυνομικούς, την ώρα που έρχεται να καλύψει το κενό μεταξύ των μεγάλων αστυνομικών οχημάτων -όπως τα βαν των SWAT- και του παραδοσιακού περιπολικού σεντάν.

Η Carbon προορίζει το TX7 ως ένα όλα-σε-ένα όχημα πολλαπλών αποστολών, που μπορεί να φέρει σε πέρας αστυνομικές επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν από διαχείριση κρίσεων και ταραχές μέχρι και απλές περιπολίες.

Και παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα σκληρό με τους κακοποιούς, το TX7 είναι φιλικότατο προς το περιβάλλον, με τον χαμηλών εκπομπών V8 ντίζελ κινητήρα του.

Το θεόρατο TX7 δεν έρχεται βέβαια φτηνό, με τα 113.000 ευρώ για τη βασική του έκδοση να το κάνουν απαγορευτικό για πολλές αστυνομίες του κόσμου…