Με 19 κι όχι με 20 Grand Prix εκτιμά πως θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Formula 1 το 2013 ο Μπέρνι Έκλστοουν. Παρότι οι διοργανωτές προσπαθούν να δημιουργήσουν χώρο στο καλεντάρι για τη διεξαγωγή ενός επιπλέον αγώνα σε ευρωπαϊκό έδαφος, το αφεντικό της Formula 1 προβλέπει πως αυτό δύσκολα θα γίνει φέτος.

Παράλληλα διέψευσε τις φήμες για έναν αγώνα στην Αυστρία στο κενό που έχει προκύψει στο πρόγραμμα στις 21 Ιουλίου. «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για αυτό», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως πιθανότερο είναι να γίνει Grand Prix στην Τουρκία. «Αυτή τη στιγμή περισσότερο σκέφτομαι την επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη», τόνισε, αλλά εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για αυτό δεδομένου ότι το Grand Prix δεν συμπεριλήφθηκε στο καλεντάρι του 2012 λόγω οικονομικών ζητημάτων.

«Για την ώρα βλέπω πως θα έχουμε 19 αγώνες του χρόνου. Δεν θα είναι μεγάλο το πρόβλημα για τη Ferrari», συμπλήρωσε ο Έκλστοουν που βρέθηκε να αναζητεί 20ο Grand Prix μετά την καθυστέρηση κατά ένα χρόνο της «εισαγωγής» ενός αγώνα στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πηγή: sport-fm.gr