Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να δήλωσε χαρούμενος στο άκουσμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρκ Γουέμπερ με τη Red Bull, ωστόσο δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για τη βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται ο ομόσταβλός του (δεύτερος στο πρωτάθλημα).

Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως αυτό έγκειται στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού, αφού πλέον ο ένας σέβεται τον άλλον.

«Χάρηκα όταν άκουσα ότι ο Γουέμπερ ανανέωσε, τα πηγαίνουμε καλά. Μπορεί να μην είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, αλλά αυτό δεν είναι καταστροφή. Οι περισσότεροι το βλέπουν από τη λάθος οπτική γωνία. Ο Μαρκ σέβεται εμένα, όπως και εγώ εκείνον. Αυτό είναι καλό για την ομάδα, δουλεύουμε καλά μαζί», ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δεν είμαι χαρούμενος όταν είναι μπροστά στη βαθμολογία, όπως δεν είναι χαρούμενος όταν εγώ προηγούμαι, νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι. Προφανώς όταν αρχίζεις να τρακάρεις με τον ομόσταβλό σου, κάτι που ήδη έχουμε κάνει, τότε αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα. Ωστόσο, νομίζω ότι όλοι στη Red Bull είναι χαρούμενοι, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό», πρόσθεσε.

Πηγη: sport-fm.gr