Ο Εντιμάρ Σόουζα Γκούλαρτ είναι ένας Βραζιλιάνος μηχανικός που του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Επειδή όμως δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα για να αποκτήσει ένα ακριβό supercar μετέτρεψε το προσωπικό του Fiat Uno σε κάτι που μοιάζει με Lamborghini Aventador!

Ο 28χρονος από την Ροδονόπολις πέρασε δύο χρόνια δουλεύοντας πάνω στο project, το οποίο συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου του κόστισε 3.200 δολάρια, ξοδεύοντας μόλις 800 δολάρια για να αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση του Uno.

«Ανέκαθεν λάτρευα τα σπορ αυτοκίνητα. Αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μπορεί η οδηγική αίσθηση να μην έχει καμία απολύτως σχέση με το πανάκριβο Ιταλικό υπεραυτοκίνητο, ωστόσο αυτό ελάχιστα τον ενδιαφέρει γιατί όπως λέει «είναι ένα έργο τέχνης και αυτό μου αρκεί».

Στη Βραζιλία αποκαλούν το πόνημά του ως «Lamborguno». Προς το παρόν πάντως βρίσκεται σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού του καθώς δεν μπορεί να το κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους μέχρι να πάρει την απαραίτητη έγκριση από το Υπουργείο Μεταφορών. Κάποιες βολτίτσες στη γειτονιά πάντως τις κάνει αν κρίνουμε από το βίντεο…