Και πώς αλλιώς παρά μπορεί να χαρακτηρίσει ο Κρίστιαν Χόρνερ το γεγονός ότι και οι δύο πιλότοι του διεκδικούν το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, εκτός από ευχάριστο πονοκέφαλο;

Το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» είδε τον Μαρκ Γουέμπερ να γίνεται ο δεύτερος πιλότος τη φετινή σεζόν που πανηγυρίζει δεύτερη νίκη, επισημαίνοντας πως δεν βλέπει… ταυρομαχίες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αυστραλός με τη νίκη του στο βρετανικό γκραν πρι μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Φερνάντο Αλόνσο στους 13 βαθμούς, ενώ απέχει μόλις 16 βαθμούς από τον τρίτο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να αγχώνει τον Χόρνερ, καθώς πιστεύει πως περιστατικά όπως αυτό που είχε συμβεί στην Τουρκία, -όταν οι δύο πιλότοι είχαν συγκρουστεί- ανήκει στο παρελθόν.

«Δουλεύουν πολλές ώρες μαζί, ως ομάδα στην προσπάθεια να εξελίξουν το μονοθέσιο. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους. Μπορεί ο Σεμπάστιαν να κατάφερε πάρα πολλά πράγματα σε πολύ σύντομο διάστημα, αλλά ο Μαρκ είναι ένας σπουδαίος διεκδικητής του τίτλου», ήταν τα λόγια του Χόρνερ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Έχει κερδίσει δύο μεγάλους αγώνες και στο Σίλβερστοουν οδήγησε εξαιρετικά, ήταν τέλειος, όπως και η κίνηση που έκανε στον Αλόνσο», πρόσθεσε.

Η νίκη του Γουέμπερ ήρθε λίγο πριν ξεκινήσουν τις συζητήσεις για το μέλλον του στη Red Bull.

Πηγή: sport-fm.gr