Στη νέα γενιά της Mercedes SL, η γερμανική εταιρεία λανσάρει τη νεότερη γενιά του εξελιγμένου συστήματος πολυμέσων και ενημέρωσης COMAND.

Βαδίζοντας σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής, για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ειδικές εφαρμογές στο διαδίκτυο, ώστε όχι μόνο να σερφάρει σε όποια σελίδα επιθυμεί, αλλά πλέον να έχει πρόσβαση σε ειδικές υπηρεσίες της Mercedes.

Οι νέες δυνατότης του COMAND Online

Το σύστημα COMAND Online το είδαμε για πρώτη φορά στη νέα γενιά της Mercedes SLK και στην ανανεωμένη C-Class την προηγούμενη χρονιά.

Μέσω αυτού λοιπόν, ο οδηγός είχε στη διάθεσή του τρεις εφαρμογές της Mercedes, που τον ενημέρωναν για τον καιρό, του έδιναν τη δυνατότητα μέσω της Google να βρει ένα σημείο που τον ενδιαφέρει, αλλά και να έχει πρόσβαση στο Facebook.

Πλέον, στη νέα γενιά του συστήματος αυτού, σε αυτές τις επιλογές προστίθενται και νέες ιδιαίτερα χρήσιμες εφαρμογές, όπως αυτή με ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο, τη νέα εφαρμογή για εύρεση εστιατορίων με πληροφορίες για αυτά, αλλά και η εύρεση ελεύθερων χώρων στάθμευσης και παράλληλα, η καθοδήγηση του οδηγού σε αυτή που θα επιλέξει (διαθέσιμη σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία).

Επίσης, για πρώτη φορά ο οδηγός έχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο ψηφιακό βιβλίο του ιδιοκτήτη, ώστε να του λυθεί η οποιαδήποτε απορία για το νέο του απόκτημα.

Εκτός των παραπάνω εφαρμογών, το νέο COMAND Online δίνει τη δυνατότητα για σερφάρισμα σε οποιαδήποτε σελίδα του διαδικτύου, ενώ στις νέες του επιλογές προστίθεται και αυτή της γρήγορης πλοήγησης, για πρώτη φορά με 3D απεικόνιση του χάρτη, ακόμη και των πόλεων.

Ο οδηγός τέλος, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τη διαδρομή που διένυσε και να την επαναλάβει όποτε θελήσει.

Πηγή: autotriti.gr