Η ολοκαίνουρια Mercedes B-Class έχει μόλις περάσει στην αγορά της Ευρώπης και ο γνωστός βελτιωτικός οίκος Brabus παρουσίασε μια light αναβάθμιση του νέου MPV.

H νέα Mercedes B-Class μπήκε αμέσως στο στόχαστρο της Brabus, η οποία είδε το νέο MPV ως ακόμα ένα αυτοκίνητο πρόκληση για βελτίωση.Έτσι, εξωτερικά πρόσθεσαν ένα νέο μπροστινό σπόιλερ, έναν νέο πίσω προφυλακτήρα, ζάντες που φτάνουν μέχρι και 19 ίντσες και οι εξωτερικές στιλιστικές πινελιές κλείνουν με τις χρωμιωμένες απολήξεις της ανοξείδωτης εξάτμισης. Επίσης, το αμάξωμά του έχει χαμηλωθεί κατά 30 χλστ. λόγω των νέων ελατηρίων.

Όσον αφορά στο εσωτερικό του νέου βελτιωμένου μοντέλου, στα μαρσπιέ των θυρών υπάρχει το λογότυπο της Brabus, αλουμινένια πεντάλς, ενώ ο υποψήφιος πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ότι δερμάτινη επένδυση επιθυμεί.

Κάτω από το καπό, θα εφοδιάζεται ένα kit από τα «χεράκια» των ανθρώπων της Brabus, με την ονομασία ECO PowerXtra performance το οποίο σύστημα θα αναβαθμίζει την απόδοση του κινητήρα, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα βενζινοκίνητα και τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα.

Νέο μπροστινό σπόιλερ από την Brabus

Το νέο σύστημα βελτίωσης του κινητήρα της Brabus ονομάζεται ECO PowerXtra performance

Οι τροχοί του βελτιωμένου μοντέλου θα φτάνουν τις 19 ίντσες, ενώ θα διαθέτει νέα ανοξείδωτη εξάτμιση με 2πλές χρωμιωμένες απολήξεις

Πηγή: autotriti.gr