Αν σας έχουν ξεμείνει κάποια χρήματα από το εορταστικό δώρο και με μια βοήθεια ενός μικρού δανείου, πιθανόν να μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση της Aston Martin.

Η Aston Martin οργάνωσε μια εκδήλωση που αφορά την οδήγηση οποιουδήποτε μοντέλου της βρετανικής φίρμας επάνω στον πάγο και συγκεκριμένα στο St. Moritz της Ελβετίας. Η Aston Martin ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διαθέτει ακόμα κάποιες θέσεις ανοιχτές για αυτούς που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε αυτό το εξαιρετικό event. Φυσικά, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πληρώσουν ένα χρηματικό αντίτιμο, το οποίο φτάνει τα 2.900 ευρώ!

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η άδεια συμμετοχής του οδηγού, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα από ένα V8 Vantage μέχρι και ένα Rapide και να το οδηγήσει πάνω σε χιόνι και πάγο. Επίσης, μέσα στην τιμή είναι και η διαμονή σας σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής, το πρωινό σας, μια σαμπάνια, καθώς και ένα ελβετικό δείπνο. Όποιος δεν έχει ακούσει τίποτα για την οικονομική κρίση και διαθέτει τα χρήματα, τότε πρέπει να σπεύσει για την αίτηση.

Πηγή: autotriti.gr