Η Ferrari έχει όλα «τα υλικά στη θέση τους» για μια συνεπή επιστροφή στις νίκες την επόμενη σεζόν. Αυτή είναι η άποψη του προέδρου της Scuderia, Luca di Montezemolo, ο οποίος τιμήθηκε το Σάββατο καθώς έκλεισε 20 χρόνια στην προεδρεία της ομάδας.

Ο Luca di Montezemolo εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιτυχία της ομάδας και δήλωσε: «Η δουλειά σε όλους τους τομείς βελτιώνεται: από τη σχεδίαση του νέου μονοθεσίου, μέχρι τη δουλειά στην προσομοίωση και από την προετοιμασία των pit stops μέχρι την εκκίνηση κ.λπ.».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Scuderia δήλωσε: «Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά από τον καθένα στην ομάδα, θα έρθει από την ικανότητα να είμαστε τέλειοι, από το να ξεκινάμε από την pole position και αυτή η ικανότητα είναι η δύναμη της εταιρίας. Όλα τα συστατικά είναι στη θέση τους για να ξεκινήσουμε και πάλι τις νίκες».

Αναφερόμενος στους δύο οδηγούς της ομάδας, Felipe Massa και Fernando Alonso, οι οποίοι συνεχίζουν για 3η σεζόν ως teammates, ο 64χρονος άνδρας σχολίασε: «Υπέροχα πράγματα περιμένουμε και από τους οδηγούς μας την επόμενη σεζόν. Ο Felipe ξέρει ότι η επόμενη χρονιά είναι σημαντική γι αυτόν, αλλά είναι στο χέρι μας να του δώσουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Αν τα καταφέρουμε, τότε είμαι σίγουρος ότι θα ξαναδούμε τον Felipe που έδωσε τόσα πολλά και που μπορεί να είναι πιο γρήγορος από τον Michael και τον Kimi».

Όσον αφορά τον Alonso, ο Luca di Montezemolo σημείωσε: «Ο Fernando είχε μια υπέροχη σεζόν, παρόλο που δεν είχε τόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο και μας έδωσε μεγάλη χαρά στο Silverstone με μια εμβληματική νίκη, στο ίδιο σιρκουί, τον ίδιο μήνα που η Ferrari πήρε την πρώτη νίκη στη Formula 1 εξήντα χρόνια πριν».