Η Luxgen παρουσίασε το Luxgen5, ένα sedan μοντέλο που αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Neora και το οποίο αναμένεται να πωλείται παγκοσμίως.

Η Luxgen παρουσίασε το νέο της μοντέλο πριν από το ντεμπούτο της έκθεση της Taipei. Ουσιαστικά αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Neora concept και διαθέτει έντονη μάσκα, φώτα τεχνολογίας LED και αεροδυναμικό αμάξωμα (cd 0,28).

Και αν το αμάξωμα δεν ενθουσιάζει, το εσωτερικό αποζημιώνει πλήρως, αποτελώντας της χαρά του «γκατζετάκια». Προεξάρχον χαρακτηριστικό αποτελεί το πολυσύστημα THINK+Touch με λειτουργικό Android και μια οθόνη αφής 9 ιντσών.

Επιπλέον, τα δερμάτινα καθίσματα, ο αλουμινένιος διάκοσμος, το heads-up display και ο πίνακας οργάνων LCD/LED, ολοκληρώνουν την εικόνα ενός ποιοτικού και πολυτελούς εσωτερικού.

Κάτω από το καπό, υπάρχουν δύο υπερτροφοδούμενα μοτέρ. Το μικρό είναι 1,8 λτ. και αποδίδει 152 ίππους και 231 Nm, ενώ το επόμενο είναι 2λιτρο και έχει απόδοση 172 ίππων και 256 Nm.

Το τελευταίο συνδυάζεται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο και κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 8,5 δλ. και έχει τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα.

Πηγή: autotriti.gr