Το Infiniti JΧ είχε κάνει ντεμπούτο σε πρωτότυπη μορφή στο Pebble Beach Concours d Elegance της Καλιφόρνια τον περασμένο Αύγουστο. Σειρά τώρα είχε η έκδοση παραγωγής του, η οποία εμφανίστηκε στην έκθεση του Λος Άντζελες. Τα δύο μοντέλα, πάντως, δε δείχνουν να διαφέρουν σε κάτι…

Η αισθητική του αμαξώματός του είναι μάλλον αμφιλεγόμενη, ενώ εντύπωση προκαλεί η σχεδίαση της τελευταίας του κολόνας. Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η γνωστή ατμόσφαιρα από τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας. Το ξύλο με το δέρμα, φυσικά, δένουν όμορφα, ενώ εντυπωσιακό είναι το ηχοσύστημα Bose Cabin Surround sound system με τα 15 ηχεία. Εξαιρετικό είναι και το σύστημα τηλεματικής της εταιρείας.

Προεξάρχον χαρακτηριστικό της καμπίνας, πάντως, είναι το γεγονός πως είναι 7θέσιο. Στις 3 σειρές καθισμάτων η Infiniti υπόσχεται μεγάλη ευρυχωρία. Τα καθίσματα της 2ης σειράς αναδιπλώνονται κατά 60/40, ενώ αυτά της 3ης κατά 50/50. Στην Infiniti υπόσχονται πως θα μπορείς να έχεις το παιδί δεμένο στο καθισματάκι του στη 2η σειρά και εσύ θα μπορείς ελεύθερα να κινείσαι στην 3η σειρά.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένα V6 μοτέρ 3,5 λτ., το οποίο αποδίδει 265 ίππους και 336 Nm. Συνδυάζεται με ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) και η Infiniti υπόσχεται μια μέση κατανάλωση 12,4 λτ./100 χλμ. για την προσθιοκίνητη έκδοση, καθώς θα υπάρχει και τετρακίνητη.

Πηγή: autotriti.gr