Στο ιαπωνικό Grand Prix παρατηρήσαμε για ακόμα μια φορά μια μάχη μεταξύ του Lewis Hamilton και του Felipe Massa. Μετά από τα τόσα λόγια που ακούστηκαν στον αγώνα της Σιγκαπούρης, έκανε την εμφάνισή της μια νέα επαφή ανάμεσά του στη Suzuka. Το γεγονός αυτό έκανε τον Massa να βγει από τα ρούχα του στο τέλος του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος ζήτησε από την παγκόσμια ομοσπονδία να αναλάβει δράση ενάντια στον Hamilton, αφού θεωρεί ότι το φταίξιμο του νέου συμβάν ήταν καθαρά του Βρετανού. Ο Massa πιστεύει ότι ήταν πολύ γρήγορος και όταν προσπάθησε να τον προσπεράσει, δεν τα κατάφερε και φρέναρε. Από την άλλη, ο Hamilton κινήθηκε προς τα αριστερά και έπεσε πάνω στον Βραζιλιάνο.

Οι αγωνοδίκες στη Suzuka δεν συμφώνησαν με τα λεγόμενα του Massa, γι’αυτό και δεν αποφάσισαν να τιμωρηθεί κάποιος για την επαφή τους. Αναλυτικά, αφού έλεγξαν και αξιολόγησαν οι αγωνοδίκες τα πλάνα της επαφής παρατήρησαν ότι η γραμμή που ακολουθούσε ο Hamilton ήταν ίδια σε όλους τους γύρους, γι’ αυτό και δεν δέχτηκε κανείς τιμωρία.

Πηγή: autotriti.gr