Η Mini Cooper παρουσίασε το νέο Cabrio του 2025 που εμπνέεται από το Cooper Hardtop και είναι αισθητά βελτιωμένο, ενώ θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις.

Το αμάξι θα διατίθεται στις εκδόσεις C, S και Cooper Works Convertible, με την πρώτη να κοστίζει 33.950 δολάρια, η δεύτερη 37.200 δολάρια, ενώ η τιμή της τρίτης έκδοσης αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το CARBUZZ έγραψε πως το βασικό μοντέλο φέρει τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 161 ίππους και 184 χλγμ. ροπής.

Έπειτα, η έκδοση Cooper S Cabrio έχει περισσότερη ισχύ αποδίδοντας 201 ίππους με ροπή 221 lb-ft. Έτσι, το Cooper C κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα, ενώ το ταχύτερο Cooper S κάνει το ίδιο σε 6,7.

Επίσης, η οροφή ανοίγει σε 18 δευτερόλεπτα και κλείνει σε 15, ενώ θα προσφέρεται και με ραμμένη σημαία Union Jack για όποιος επιθυμούν τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Το αμάξι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 12 διαφορετικά χρώματα, όμως δεν θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Παραδείγματος χάριν, στις ΗΠΑ το Mini Cooper Cabrio θα διατεθεί μόνο σε 11 χρώματα, ενώ κανένα από αυτά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.