Η Hyundai Motor Company ενισχύει την παρουσία της στην κινεζική αγορά παρουσιάζοντας το ηλεκτρικό (EV) όχημα υψηλών επιδόσεων Ioniq 5 N, το ολοκαίνουργιο Santa Fe και το νέο Tucson στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου για το 2024.

Το Ioniq 5 N ανοίγει νέους ορίζοντες για ηλεκτρικά (EV)οχήματα υψηλών επιδόσεων στην Κίνα. Από το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο του περασμένου έτους, το σπορ ηλεκτρικό οντέλο έχει δημιουργήσει πολύ θόρυβο και έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις. Όντας το πρώτο ηλεκτρικό (EV) όχημα υψηλών επιδόσεων της Hyundai N, το μοντέλο ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της μάρκας. Λειτουργεί ως ένα συμβολικό μοντέλο που προβάλλει το «Hyundai Motor Way», τη βασική στρατηγική ηλεκτροκίνησης που προωθεί την ευέλικτη ηλεκτροκίνηση και βασίζεται στη σχεδιαστική κληρονομιά της μάρκας.

Στο Πεκίνο, η Hyundai παρουσίασε επίσης το ολοκαίνουργιο Santa Fe και το νέο Tucson ενισχύοντας τη γκάμα των SUVs της εταιρείας, παράλληλα με το στρατηγικό κινεζικό μοντέλο, Mufasa, που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο.

Το ολοκαίνουργιο Santa Fe έρχεται πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του μοντέλου της 4ης γενιάς στην κινεζική αγορά τον Απρίλιο του 2019. Η εταιρεία σχεδιάζει το λανσάρισμα του μοντέλου το 2ο εξάμηνο του έτους.

Το Santa Fe ξεχωρίζει με την έντονη παρουσία του, το μακρύ μεταξόνιο και την εντυπωσιακή του σιλουέτα που χαρακτηρίζεται από μια φαρδιά πίσω πόρτα. Διαθέτει τον εμβληματικό H σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων, μπροστινό προφυλακτήρα με το μοτίβο H και μια τολμηρή γραμμή οροφής. Επιπλέον, προσφέρει έναν ευρύχωρο και ευχάριστο χώρο διαβίωσης που επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν την ζωή στην ύπαιθρο ανά πάσα στιγμή.

Όσον αφορά το νέο Tucson, η εταιρεία σχεδιάζει να το λανσάρει στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Το νέο C-SUV διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό με μήκος 4.670 χλστ και μεταξόνιο 2.755 χλστ.