Η Victoria Beckham πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού της διαβάζοντας την εφημερίδα της και απολαμβάνοντας τον καφέ της, και μάλλον η πρόθεσή της δεν ήταν να εστιάσουμε στο μανικιούρ, ωστόσο εμείς εντοπίσαμε τα μακριά μυτερά νύχια της σε ροζέ απόχρωση και σταθήκαμε σε αυτά.

Η Posh Spice εξακολουθεί να είναι κομψή, ίσως ολοένα και κομψότερη και προσέχει πάρα πολύ τον εαυτό της μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Γενικά αγαπά το μινιμαλισμό και τις αυστηρές, λιτές γραμμές στα ρούχα της, ενώ στα μαλλιά της έχει κατασταλάξει σε ένα φυσικό καστανό χρώμα (όταν τα πιάνει ψηλά, προτιμά έναν messy κότσο). Λανσάρει πλέον τις δικές της σειρές ρούχων και καλλυντικών και μάλιστα αυτή την περίοδο τρέχει η συνεργασία της με το fast fashion brand Mango.

H σύζυγος του David Beckham, λοιπόν, επέλεξε ένα μανικιούρ σε ροζ απόχρωση και τα νύχια της ήταν μακριά και ελαφρώς μυτερά. Πρόκειται για ένα μανικιούρ το οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως μπαλαντέρ, αφού ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, σε όλες τις εποχές και κολακεύει όλα τα δάκτυλα. Αν ψάχνετε λοιπόν ένα μανικιούρ το οποίο να διαθέτει την σούπερ δύναμη του πασπαρτού, η Victoria μόλις σας το έδειξε.

Η μοναδική σχετική συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι πως για να διατηρηθεί αυτό το μήκος, τα νύχια σας καλύτερα να είναι τεχνητά ώστε να μην είναι ευάλωτα στο να σπάσουν, καθώς, όπως όλες γνωρίζουμε, τα υλικά τους είναι πιο γερά από ένα ημιμόνιμο ή το απλό βερνίκι.