Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς της και γενικά τους ποδοσφαιρόφιλους στις ΗΠΑ, όπως έχει ενθουσιάσει και τους υπεύθυνους του κλαπ, οι οποίοι βλέπουν ότι τα έσοδα πλέον θα αυξηθούν με κάθε τρόπο, όπως δείχνουν και οι νέες τιμές των εισιτηρίων.

Ο Αργεντίνος άσος θα παίζει στο MLS για τα επόμενα 2,5+1 χρόνια και αυτό σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θα έχουν κέρδος αφού τα έσοδα του πρωταθλήματος αναμένεται να αυξηθούν. Αυτά που σίγουρα θα αυξηθούν, πάντως, είναι τα έσοδα της Ίντερ Μαϊάμι, αφού οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ήδη… δεκαπλασιαστεί.

Τα φθηνότερα, πλέον, είναι στα 329 δολάρια και όχι στα 29 όπως ίσχυε πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μέσι, ενώ ένας οπαδός της ομάδας ανέβασε στα social media το εισιτήριό του που το αγόρασε με 500 δολάρια ενώ στον προηγούμενο αγώνα για την ίδια θέση είχε πληρώσει 37 δολάρια.

Γενικά, είναι μια κατάσταση που έχει κάνει όσους κινούνται στη «μαύρη» αγορά να τρίβουν τα χέρια τους, έχοντας πλέον μια μοναδική ευκαιρία για να βγάλουν πολλά περισσότερα λεφτά από ό,τι υπολόγιζαν διαθέτοντας εισιτήρια της Ίντερ Μαϊάμι. Της ομάδας, δηλαδή, που την περσινή σεζόν είχε τη χαμηλότερη προσέλευση οπαδών σε όλο το MLS. Από εδώ και πέρα όμως;