Η Γερμανία προετοιμάζεται για το Euro 2024 που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι και στην UEFA, όπως ανακοινώθηκε, έχουν… τρελαθεί με τις αιτήσεις που γίνονται για εισιτήρια, με τις αιτήσεις στο δεκαήμερο 2-12 Δεκεμβρίου να φτάνουν στα 30 εκατομμύρια και να έχουν γίνει από 206 χώρες.

Πρόκειται για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η Εθνική Ελλάδας ελπίζει σε πάρει κι αυτή μέρος. Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν τον Μάρτιο, όταν και θα γίνουν οι αγώνες μπαράζ στους οποίους θα συμμετέχει η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέρ.

Όπως και να έχει, αυτοί οι αγώνες δεν επηρεάζουν σε τίποτα τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους που θέλουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για να βρεθούν στα γερμανικά γήπεδα και όπως ανακοίνωσε η UEFA στο δεκαήμερο 2-12 Δεκεμβρίου έγιναν συνολικά 30 εκατομμύρια αιτήσεις από 206 χώρες.

Υπάρχει, δηλαδή, σημαντική αύξηση σε σχέση με τις 20 εκατομμύρια αιτήσεις που είχαν γίνει τον Οκτώβριο για την πρώτη φάση πώλησης εισιτηρίων, με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία να τονίζει ότι αυτοί που ζητάνε τα περισσότερα εισιτήρια μέχρι τώρα είναι οι Τούρκοι, οι Ούγγροι, οι Αλβανοί, οι Κροάτες και οι Άγγλοι.