Στις αρχές Νοεμβρίου ο Γιώργος Γιακουμάκης είχε ψηφιστεί ως η καλύτερη μεταγραφή στο MLS «νικώντας» τον Λιονέλ Μέσι και τώρα έγινε γνωστό ότι συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη 11άδα της σεζόν, από την οποία απουσιάζει το όνομα του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Ο διεθνής Έλληνας φορ ήταν εκπληκτικός με τη φανέλα της Ατλάντα πετυχαίνοντας 17 γκολ σε 27 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στις ΗΠΑ, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα είχε μία θέση στην καλύτερη ομάδα της χρονιάς και έτσι έγινε.

Ο Γιακουμάκης είναι αυτός που πήρε τη θέση του φορ στο top-11 της σεζόν στο MLS, με τον Μέσι, από την άλλη πλευρά, να μένει εκτός. Μπορεί ο Αργεντίνος να ψηφίστηκε MVP της Ίντερ Μαϊάμι, σε ό,τι αφορά όμως συνολικά το πρωτάθλημα δεν έπεισε τους παίκτες, τους προπονητές και τους δημοσιογράφους που ψηφίζουν αφού έκανε μόλις 6 συμμετοχές.

Πρόκειται για ακόμη μία αναγνώριση για τον Έλληνα επιθετικό μετά την ανάδειξή του σε καλύτερη μεταγραφή του MLS για φέτος και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να είναι ακόμη καλύτερη για τον ίδιο και για την Ατλάντα η επόμενη σεζόν.