Πλέον είναι γνωστό πως ο σωματοφύλακας που προσέλαβε η Ίντερ Μαϊάμι για να προσέχει τον Λιονέλ Μέσι, έχει γίνει η… σκιά του και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας του MLS.

Στην επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού στη δράση μετά από απουσία λόγω τραυματισμού, ο σωματοφύλακας Γιασίν Τσουέκο σταμάτησε έναν πιτσιρικά που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «DRV PNK Stadium» φορώντας μία φανέλα με το νούμερο και το όνομα του σούπερ σταρ κι ένα καπέλο της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι αντιλήφηθηκε το περιστατικό και χάρισε στον μικρό θαυμαστή του μια στιγμή που θα του μείνει αξέχαστη. Βγήκε μαζί του selfie κι έπειτα του υπέγραψε τη φανέλα.

Η Ίντερ Μαϊάμι αποκλείστηκε

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, παρά την επιστροφή από τραυματισμό του αστέρα της Λιονέλ Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι αποκλείστηκε από την κούρσα για τα playoffs του MLS μετά την ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Σινσινάτι.

Το νούμερο 10 της εθνικής Αργεντινής μπήκε στον αγώνα στο 55ο λεπτό ενώ δεν υπήρχε σκορ, χωρίς να καταφέρει να αποτρέψει τον σταθερό ηγέτη της Ανατολικής Περιφέρειας από τη νίκη χάρη σε γκολ του Άλβαρο Μπαρεάλ (78ο).

Σε περίπτωση επιτυχίας, το Μαϊάμι θα μπορούσε να συνεχίσει να ονειρεύεται την πρόκριση στα playoffs της αμερικάνικης λίγκας. Όμως ο σύλλογος από τη Φλόριντα, προτελευταίος στην Ανατολή, βρίσκεται πλέον πολύ μακριά (33 βαθμοί) από τις θέσεις των play-offs δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η απουσία του Μέσι, για τέσσερα ματς, κόστισε ακριβά στην Ίντερ Μαϊάμι, που δεν έχει κερδίσει από τις 20 Σεπτεμβρίου το Τορόντο (4-0), τη χειρότερη ομάδα του MLS.

Ο επτά φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας» επέστρεψε τραυματίας από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες με την Αργεντινή τον Σεπτέμβριο, και έπαιξε μόνο 37 λεπτά κόντρα στο Τορόντο πριν χρειαστεί να αποχωρήσει.