Ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές της Μαντόνα η είδηση ότι η διάσημη τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στην εντατική. Η Μαντόνα έκανε «εξαντλητικές πρόβες» για την επερχόμενη περιοδεία της Celebration Tour στο Nassau Coliseum του Λονγκ Άιλαντ για εβδομάδες πριν βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της και νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, αναφέρει στο Page Six πηγή προσκείμενη στην παραγωγή.

«Έκανε 12ωρες πρόβες κάθε μέρα», ανέφερε ο συνεργάτης. «Έκανε επίμονα πρόβες και έβαζε τον καλύτερο εαυτό της».

Η πηγή ανέφερε επίσης είπε ότι η βασίλισσα της ποπ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου διασωληνώθηκε και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έκτοτε αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε από τον όροφο της εντατικής θεραπείας σε ένα κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου η κόρη της Lourdes Leon παρέμεινε στο πλευρό της.

Ο μάνατζερ της Μαντόνα, Guy Oseary, εξήγησε στο Instagram ότι η μουσικός «παρουσίασε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ».

Διευκρίνισε ότι ενώ η Μαντόνα «βρίσκεται ακόμη υπό ιατρική φροντίδα», αναμένεται να αναρρώσει «πλήρως».

Υπό το φως της περιπέτειας της υγείας της, ολόκληρη η περιοδεία – η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει από το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου – αναβλήθηκε, μια απόφαση που η μουσικός δεν ήθελε να πάρει.

Μια δεύτερη πηγή είπε: «Η Μαντόνα δεν θέλει να ακυρώσει την περιοδεία της. Περνούσε υπέροχα στις πρόβες και θέλει να επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμη».