Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άνοιξης, καθώς «έσβησε» από ανακοπή η διευθύντρια του γυμνασίου, στο οποίο έγινε την περασμένη Πέμπτη (21/03) συμπλοκή μεταξύ μαθητών. Όπως αναφέρει το edionysos.gr, η γυναίκα είχε υποβληθεί πρόσφατα σε προγραμματισμένη εγχείρηση και ανάρρωνε στο σπίτι της, ενώ τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες μαθητής του σχολείου μετά από διαπληκτισμό με συμμαθητή του, τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σε μαθητές και γονείς επικρατεί αναστάτωση και προβληματισμός, καθώς προσπαθούν να συνέλθουν από τα διαδοχικά περιστατικά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων

Ο σύλλογος γονέων γυμννασίου Άνοιξης σε ανακοίνωση στο Facebook αναφέρει:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Άνοιξης με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετά τη διευθύντρια Αθηνά Μπελέρη. Η αιφνίδια απώλειά της έχει συγκλονίσει καθηγητές, γονείς και μαθητές. Η Αθηνά Μπελέρη, ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές, στάθηκε πολύτιμος σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της σχολικής ζωής του Γυμνασίου Άνοιξης αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που διαπνέονταν πάντα από αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τα παιδιά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Άνοιξης με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετά τη διευθύντρια Αθηνά Μπελέρη. Η…

Posted by Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Άνοιξης on Thursday, March 21, 2024