Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε χθες ένας 11χρονος μαθητής δημοτικού στου οποίου το χέρι καρφώθηκε ένα πόμολο πόρτας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, το παιδί οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του, ενώ ούρλιαζε από τους πόνους.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη. Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό, κι όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχθεί αγγεία» τόνισε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση αφαίρεσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, το παιδί είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο.

Μάλιστα, ο γιατρός που ανέλαβε να το εγχειρίσει δήλωσε ότι το πόμολο αφαιρέθηκε και ήταν άθικτο γι΄ αυτό και το έδωσε πίσω, ώστε να το ξαναβιδώσουν.