Στον ίδιο συνδυασμό θα δώσουν τη μάχη του… σταυρού την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο Νίκος Βουρλιώτης (Nivo) και ο Δημήτρης Κόκοτας. Οι δύο καλλιτέχνες «κατεβαίνουν» υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, με την παράταξη «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά» και επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο, Λάμπρο Μίχο.

Ο Νίκος Βουρλιώτης δεν είναι «νέος» στον πολιτικό στίβο καθώς ήδη από το 2019 είναι δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ενώ έχει και το πόστο του αντιδημάρχου υπεύθυνου για τον πολιτισμό. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 διεκδικεί ξανά την ψήφο των Δημοτών της Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου, «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά».

Τα 30 χρόνια σταδιοδρομίας του με το συγκρότημά του Going’ Through, στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όμως τη ψήφο των πολιτών ζητά και ο Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος είναι υποψήφιος στον ίδιο συνδυασμό. Ο γιος του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα και της ζωγράφου Ρόζας Κόκοτα ζει τα τελευταία 10 χρόνια στην Αγία Βαρβάρα με τη σύζυγό του Κατερίνα, και την κόρη τους Ριάνα. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς επιθυμεί να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον τόπο που ζει με την οικογένειά του και μεγαλώνει η κόρη του.

Υποψήφια και η Mezzo Soprano Λυδία Αγγελοποπούλου

Στον ίδιο συνδυασμό, υποψήφια δημοτική σύμβουλος είναι και η Mezzo Soprano Λυδία Αγγελοποπούλου, σολίστ της ΕΛΣ. Από το 1995 είναι μόνιμη μονωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ η καλλιτεχνική της δράση εντός και εκτός συνόρων, της χάρισαν τον τίτλο από τον Εθνικό Κήρυκα Νέας Υόρκης, ως μία από τις 10 Ξεχωριστές Ελληνίδες με διεθνή ακτινοβολία. Διδάσκει φωνητική και μελοδραματική τέχνη στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Εθνικό Ωδείο και στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας.