Η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα, το οποίο θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στον τελικό του Europa Conference League, πλησιάζει και οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας αναχώρησαν για Καραϊσκάκη μετά τη βόλτα τους στην Αθήνα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 4-2 στον πρώτο αγώνα στο Μπέρμιγχαμ, οι Άγγλοι όμως δεν τα παρατάνε και ήρθαν στην Ελλάδα αποφασισμένοι να παλέψουν για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Σε αυτή την προσπάθειά της η ομάδα του Ουνάι Έμερι θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών της και συγκεκριμένα 1.600, αφού τόσοι έκαναν το ταξίδι για Αθήνα, στο κέντρο της οποίας έκαναν βόλτες το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι φίλοι της Άστον Βίλα επισκέφθηκαν διάφορες παμπ για να απολαύσουν την αγαπημένη τους μπύρα και να συζητήσουν για τον αγώνα, με το κλίμα να είναι αρκετά όμορφο και τα πάντα να κυλάνε ήρεμα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα μετά τις 18:00 οι Άγγλοι οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο Καλλιμάρμαρο και από εκεί άρχισε η μεταφορά τους με πούλμαν στο Καραϊσκάκη, οι θύρες του οποίου άνοιξαν από τις 19:00.