Ο ετεροθαλής αδελφός της Τατιάνας ΜπλάτνικΑτίλιο Μπρίλεμπουργκ, αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου στο Μαλιμπού με τις Αρχές να τον αναζητούν.

Ο 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Μαλιμπού, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, και συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ., και έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι λευκός, ύψους 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του. Ο 53χρονος το βράδυ του Σαββάτου φορούσε ένα μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλυτος.

«Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του κ. Μπρίλεμπουργκ», ανέφερε το γραφείο του σερίφη, κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι ετεροθαλής αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, της πρώην συζύγου του Νικόλαου. Συγκεκριμένα, είναι γιος του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ (έχουν το ίδιο όνομα πατέρας και γιος), ο οποίος είναι παντρεμένος με τη μητέρα της.